Hey, ik ben Katelijne Gheysen

Hoe ik jou help

In de eerste plaats ben ik er om naar jou te luisteren. Waar worstel je mee? Wat zijn je doelen op vlak van gezondheid? Hoe komt het dat je ze niet bereikt?

Ik help je stap voor stap.

We gaan op zoek naar gewoontes die afgestemd zijn op jouw behoeften en jouw manier van leven. Het is de bedoeling dat je de veranderingen vlot kan inbouwen in je leven. Ik help je op weg met kwalitatieve essentiële oliën, zodat jij ze op een veilige manier kan gebruiken voor jezelf en je gezin.

Laten we kennismaken. Vertel me jouw verhaal.

Mijn verhaal

Vraag je je af hoe ik mij kan verplaatsen in jouw schoenen en hoe ik jou kan begeleiden naar een energieker, gezonder leven? 

Ik heb er zelf al een hele zoektocht opzitten om mijn lichaam en geest in balans te laten zijn. In 2016 voelde ik de weerslag van traumatische gebeurtenissen uit mijn jeugd. De psychische stress manifesteerde zich zowel mentaal als fysiek. Ik kon jarenlang niet werken, sliep de hele dag door, greep vaker naar comfort food, kreeg huidproblemen en kwam 20 kilo bij. 

Het duurde 4 jaar om er dankzij professionele hulp weer bovenop te geraken en ook nu nog is het belangrijk dat ik bij alles wat ik doe rekening houd met mijn energiepeil.  Ik zocht én vond tools om blijvend voor mezelf te zorgen.

Wat mij geholpen heeft?

Rust en tijd voor mezelf

Dankzij intensieve psychotherapie en lichaamstherapie geraakte ik er langzaamaan terug bovenop. Trauma's werden aangepakt, ik leerde hoe het verleden zich vertaald had in mijn gedragspatronen. En minstens even belangrijk: ik leerde het belang van voor mezelf te zorgen en voldoende rust te nemen. Naarmate ik meer naar mijn lichaam luisterde, voelde ik dat ik baat zou hebben bij een gezondere levensstijl.

 

Gezonde en uitgebalanceerde voeding 

Tijdens mijn intense periode van traumaverwerking, werd ik geconfronteerd met meer fysieke klachten en een grote gewichtstoename. Ik liet me ondersteunen en leerde welke voeding mijn lichaam nodig heeft. Ik sliep beter, bouwde spiermassa op en heb terug een gezond gewicht en een gezonde lichaamssamenstelling. Een lichaam dat onder stress staat heeft extra voedingsstoffen en water nodig. Ik leerde mijn lichaam geven wat het nodig heeft in plaats van het gewoon te vullen of mezelf dingen te ontzeggen.  

De groene vingers van mijn man komen van pas in onze moestuin en ik hou ervan om met onze verse groentjes snel gezonde maaltijden voor ons gezin op tafel te toveren. Ik beleef geen plezier aan een hele voormiddag koken voor één ingewikkeld hoofdgerecht. Maar een paar uur foodpreppen om tijdens de week gemakkelijk én gezond te koken voor mijn man en kinderen geeft mij wel voldoening. Het liefste van al bak (en eet!) ik lekkere dessertjes samen met onze kroost. 

Belang van beweging

Voor ik ziek werd was ik heel sportief en wist ik dat ik zowel fysiek als mentaal deugd had van sporten. Tijdens mijn verwerking kon en mocht ik jaren niet sporten. Dat leerde me dat intensief sporten niet altijd gezond is, bewegen daarentegen wel. Samen met mijn mentale herstel kwam ook mijn fysieke herstel op gang. Ik begon met lichaamstherapie en dynamische relaxatie en bouwde geleidelijk aan op. Ook wandelen werd een vast onderdeel in mijn bewegingspatroon. 

Essentiële olie: toegevoegde waarde voor ons welzijn

In 2020 maakten we kennis met essentiële oliën. Alhoewel mijn man direct gezien had dat de oliën grote effecten kunnen hebben bij traumaverwerking,  was het moeilijk in slaap geraken van onze zoon de reden die me kon overtuigen om een set essentiële oliën in huis te halen. Door te werken met pure oliën en een kwalitatieve diffuser, sliep onze zoon al na enkele nachten en haalden we al gauw een diffuser voor elke slaapkamer in huis. Pas een jaar later was ik er klaar voor om essentiële oliën in te zetten voor mijn verwerkingsproces. Dat heeft voor een enorme doorbraak gezorgd en mij getriggerd om zelf ook verder de weg van Aroma Freedom te exploreren.

Ondertussen zijn essentiële oliën een vast onderdeel in de dagelijkse routine van ons hele gezin. We hebben een diffuser in elke slaapkamer, in onze bureau en onze leefruimte. We gebruiken ze in onze natuurlijke verzorgings- en huishoudproducten. We zetten ze in om ons mentaal welzijn te ondersteunen en om fysieke kwaaltjes te verlichten. De toepassingen zijn eindeloos en de ontdekkingstocht gaat ook hier steeds door. 

Ook voor mijn gezin

Doordat ik zelf op zoek ging naar hoe je voor jezelf kan zorgen met een meer natuurlijke levensstijl, geef ik nu ook mijn kinderen van jongs af aan goede gewoontes mee. En dat is iets waar zij hun hele leven baat bij zullen hebben. 

Ervaringen delen, samen leren

De effecten van gezonde, natuurlijke voeding en kwalitatieve essentiële oliën op mijn leven zijn immens. Vanuit mijn ervaring wil ik andere vrouwen helpen die met gelijkaardige vragen of problemen te kampen hebben.

 

  • Wil jij een nieuwe levensstijl die gemakkelijk in te passen is in je drukke agenda?
  • Wil je ontdekken hoe essentiële oliën je welzijn ondersteunen?
  • Wil je gezonde gewoontes aanleren voor jezelf en je gezin?
  • Wil jij zelf een tool in handen hebben om met de negatieve gedachten in je hoofd om te gaan?

 

Laten we kennismaken. Vertel me jouw verhaal.