Rust vinden in jezelf

Ons leven is druk, we springen van hot naar her, we worden overspoeld met informatie en dan ook nog eens met tal van tips om te ontspannen.

Maar huh... ontspannen? Connecteren met jezelf? Hoe krijg je dat ingepland? Het idee alleen al kan voor stress zorgen.

We weten wel dat het noodzakelijk is om even te stil te staan, maar op jezelf is dat niet altijd gemakkelijk.

Bij een Aroma Bliss behandeling kom je helemaal tot rust, je ervaart de kracht van zuivere essentiële oliën, je ademhaling wordt dieper, je onthaast. Je komt in een zalige staat van zijn.

Een beetje achtergrond

Aroma Bliss is een emotional clearing techniek en is gebaseerd op een ritueel van de Oude Egyptenaren. Hiërogliefen in de tempel van Isis beschreven deze techniek als zuiveringsritueel om de ontvanger te ontdoen van spirituele demonen (= negatieve gedachten en gevoelens als boosheid, angst en verdriet). De kracht van essentiële oliën was toen al gekend en essentiële oliën werden beschouwd als heel kostbaar. Gary Young, de oprichter van Young Living, vertaalde deze hiërogliefen met behulp van Egyptische studenten en vormde het ritueel om tot een behandeling die we vandaag kunnen geven.

Ik herhaal graag nog eens dat essentiële oliën onze emoties beïnvloeden. Aroma therapie, en dus ook Aroma Bliss en Aroma Freedom maken gebruik van deze bijzondere eigenschap. Geur heeft immers directe toegang tot het limbisch gedeelte van onze hersenen, waar ook de amydala (=ons emotioneel cetrum) zich bevindt. 

Bij een Aroma Bliss behandeling lig je op een zachte en comfortabele massagetafel. De dieprelaxerende werking van de gebruikte essentiële oliën in combinatie met energiewerk, brengen je naar een zalige staat van zijn.

Terzelfdertijd zullen de aroma's herinneringen en emoties aanwakkeren die je meevoeren naar waar jij het nodig hebt om een staat van helderheid en begrip te ervaren.

Gun jezelf om gewoon even te zijn

Deze behandeling is iets voor jou als:

  • je het gevoel hebt dat je niet meer in contact staat met je lichaam en emoties
  • je overweldigd bent door de snelheid en veelheid van het leven
  • je op zoek bent naar stilte in jezelf
  • je terug je eigen gedachten wilt horen
  • je je gedachten en geest even wilt kalmeren
  • je eens wilt voelen wat essentiële oliën doen
  • je eens een moment van stilte en diepe relaxatie wilt ervaren

Laat je meenemen door de kracht van essentiële oliën zoals Present Time, Forgiveness, Harmony, Awaken, Gratitude...

Je stapt hier na de behandeling helemaal ontspannen buiten!

Duur: 1 uur

Prijs: 60€